Home Wat wij maken Wie wij zijn Partners Contact
Wat wij maken Wie wij zijn Partners Contact
Pride 3D

3D print design in de kleuren van de regenboog

Wij zijn Pride 3D. Mensen met een open mind en brede visie. Mensen die houden van mensen. En van 3D. Vanuit onze liefde voor 3D maken wij onze 3D ontwerpen in de kenmerkende, vrolijke regenboogkleuren.

Wat wij maken

Wat wij maken in 3D

Wij maken bijna alles wat je met een 3D printer kunt verzinnen. Van leuke decoratieve konijntjes tot handige tools voor in de keuken of op je werk. En oja, omdat we een beetje gek zijn... werken we ook aan een kleine erotische collectie ;-)

BINNENKORT ONLINE!


Heb je zelf een 3D idee?

Heb jij een uniek idee voor jouw statement print? Laat het ons weten! Samen met jou kijken we hoe we jouw idee naar een tastbaar, 3D geprint object kunnen omzetten.

Wie wij zijn

Mensen met liefde voor diversiteit en acceptatie

Pride 3D is ontstaan uit de fascinatie voor 3D printen en de liefde voor diversiteit en acceptatie. Om de krachtige regenboogkleuren een plekje te geven in onze wereld, awareness te creƫren en natuurlijk om jouw dag op te vrolijken, maken wij de meest gekke (maar ook normale) creaties in 3D, in regenboog style.

Onze 3D partners

Voor jou geprint en bij je thuis bezorgd

Het team van Pride 3D werkt samen met een aantal fijne, betrouwbare partners op het gebied van online, webhosting, ecommerce en logistiek. Samen zorgen we dat jouw 3D print in de beste kwaliteit wordt geprint en bij je thuis bezorgd.

partner Prusa
partner MyParcel
partner Spothost
CONTACT

Laat iets van je horen!

Heb je een eigen 3D idee of vragen over onze prints? Stuur ons een berichtje.

Bellen en appen: +31 6 24489600
Mailen: info@pride3d.nl

KvK Rotterdam 54076447